Lenjerie de Pat Sarev Darcy

Cod SKU: MONO116
1.590,00L Preț normal
1.390,00LPreț redus

Naturaletea, simplitatea si rafinamentul sunt chintesenta unei vieti traite frumos. Asternutul din in Sarev Darcy este piesa pe care o cauti pentru un stil minimalist si aerisit.

Este neasteptat de moale, cat se poate de natural si surprinzator de confortabil. In nuanta intensa de mov, stilizat cu nasturi, va oferi dormitorului tau un aspect casual.

Pentru un plus de moliciune, inul a fost prelucat in tehnica stone washing. Cunoscut pentru capacitatea sa de „a respira”, inul mentine racoarea vara si caldura iarna. Avand proprietati antialergice, este cea mai potrivita stofa pentru dormitorul tau. Inul stone washed, in toata gloria sa de naturalete, reprezinta intruchiparea minimalismului.

Devine mai moale cu fiecare spalare, este extrem de durabil si, ingrijit corect, iti va servi decenii. Acest produs este certificat , sistemul global care atesta un proces de productie calitativ, fara utilizarea unor substante periculoase.

 

Setul contine 
Un cearsaf pat 180x260cm, 
O husa pilota 160x220cm, 
2 fete de perna 50x70cm,


Material: 55%in 45%bumbac

Instructiuni de ingrijire: Asternutul se spala in masina de spalat, la temperatura maxima de 40°. Iti recomandam un ciclu delicat de spalare, cu utilizarea unui detergent pentru rufe natural. Evita utilizarea masinii de uscat.

Size

©2018 by Mono Home. Proudly created with Wix.com

  • Instagram Sosyal Simge
  • Facebook Sosyal Simge